Info en advies
Tel. 0252-41 28 42

Magneetsluitingen

U bent hier: Magneetsluitingen

Informatie over magneetsluitingen

Bij setjes past de ene magneet op de ander

COROSTIC magneetfolie als setje gesneden

Zelfklevende magneetfolie COROSTIC wordt als setje gesneden en ook zo verwerkt. De folie hecht daardoor ook aan elkaar en bereikt over de gehele breedte een uitstekende hechtkracht. Bij setjes past de ene magneet op de ander. De sluiting is exact, maar het moet als setje geplakt worden.

De magneet hecht in elke positie op het staal

COROSTIC zelfklevende magneetfolie op COROFIX staalfolie

COROSTIC zelfklevende magneetfolie aan de ene kant van de doos, COROFIX staalfolie aan de andere kant. Een dergelijke verbinding is met name geschikt wanneer de sluiting zo dun mogelijk uitgevoerd dient te worden. De magneet hecht in elke positie op het staal. Beide delen kunnen separaat gebruikt worden.

Door middel van magneetbanden wordt over de gehele breedte een bijzonder sterke hechting bereikt

COROMAX geëxtrudeerde magneetbanden MX934ZK op MX935ZK

COROMAX banden MX934ZK en MX935ZK zijn speciaal ontwikkeld voor magneetsluitingen. Een band voor elke zijde. Door middel van magneetbanden wordt over de gehele breedte een bijzonder sterke hechting bereikt.

De afbeelding toont een mogelijke toepassing voor een magneetsluiting

Neodymium knoopmagneten hechten aan elkaar

Neodymium knoopmagneten hechten krachtig op een specifieke plek en zijn daardoor uitermate geschikt als magneetsluiting voor dozen en verpakkingen. De magneten kunnen tevens onzichtbaar in een verpakking verwerkt worden. De afbeelding toont een mogelijke toepassing voor een magneetsluiting. Uiteraard zijn er nog veel meer varianten. We adviseren u graag.

Productgroepen:
Rechtstreeks van de fabrikant
Gratis versturen*
* vanaf € 250,00 (NL + BE)
Snelle afwikkeling
Info en advies
Tel: 0252-412842