Info en advies
Tel. 0252-41 28 42

Magneetfolie

U bent hier: Producten » Magneetfolie

Magneetfolies

Magneetfolies bieden oneindig veel gebruiks- en bewerkingsmogelijkheden. Neem onze COROPOL magneetfolie, die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet, voor industrie, productie en reclame. Voor auto magneetplaten, aanduidingen, planborden enz. Wanneer u ondersteuning nodig heeft bij verdere bewerking, neem dan s.v.p. contact met ons op.

Verwerkingsmogelijkheden magneetfolie

COROPOL magneetfolie biedt vele verschillende toepassingen. Wij helpen u graag met het verwerken hiervan.

Op maat gesneden

Heeft u op maat gesneden magneetplaten nodig of wilt u graag magneetband als setje gesneden hebben voor bijv. een magneetsluiting? Bij een oplage van min. 100 st. snijden wij de magneetvellen of magneetband geheel op maat voor u. Voor kleinere hoeveelheden kunt u zelf heel eenvoudig deze op maat snijden en/of knippen.

Rol snijden

Wij kunnen onze standaard magneetrollen van 30 meter lang voor u op smalle breedtes snijden. Bijv.: 1 rol met een breedte van 615 mm in 17 rollen met een breedte van 35 mm.

Stansen

Wilt u uw reclamemagneet in een bepaalde vorm hebben, geen probleem dan stansen wij de magneten in de door u gewenste vorm. Er wordt geheel volgens uw opgave een stansmes vervaardigd, zodat de juiste vorm uit de magneetfolie wordt gestanst.

Lamineren

Wij kunnen voor u rollen lamineren met een andere folie. Maak uw keuze uit vele materialen, zoals PVC wit of kleur, zelfklevend of whiteboardfolie. De desgewenste toplaag lamineren wij op de niet-magnetische zijde of op de magneetzijde.

Speciale magnetisering

Heeft u een bijzondere magnetisering nodig, bijv.: magneetfolie wat aan beide zijden magnetisch is of een speciale poolafstand om een grotere luchtafstand te overbruggen? Bel of mailt u ons en wij helpen u graag verder!

Bedrukken

Bedrukte magneetfolie is ideaal voor uw reclamecampagnes, bewegwijzering, machines enz. Er zijn verschillende manieren om magneetfolie te bedrukken (digitaaldruk, zeefdruk, offset, laserdruk). De grote voordelen van bedrukte magneetplaten zijn: gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen, het materiaal is buigzaam en het is waterbestendig! Magnetische etiketten met opdruk voor bijv. uw magazijn leveren wij vanaf 100 st.

COROPOL - magneetfolie

COROPOL magneetfolie is een topproduct met de beste magnetische waarden. COROPOL magneetfolie is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kan veelzijdig worden ingezet. Zo kan COROPOL magneetfolie bijvoorbeeld worden bedrukt en als reclamebord op auto’s of andere ijzerhoudende oppervlakken aangebracht worden. Het is met witte of gekleurde coating verkrijgbaar en dient, bedrukt met veiligheidsvoorschriften/waarschuwingen, ter oriëntatie of veiligheid in het magazijn. Uit magneetfolie kan elke gewenste vorm gesneden worden wat het maken van magnetische symbolen voor presentaties flexibel en kinderlijk eenvoudig maakt.  Zulke magnetische elementen kunnen ook ingezet worden bij magnetische bordspellen of voor een planning van een indeling van een woning. COROPOL magneetfolie is niet giftig en voldoet aan de Europese norm voor speelgoed EN71/3, daarom kan het verwerkt worden in kinderspeelgoed. De magneetfolie is beschikbaar in 615 en 1020 mm breed, de minimale lengte is 1 meter, de maximale lengte is 60 meter. Wat betreft het krachtspectrum, dit is  min. 0,4 mm en max. 1,5 mm. Naast een witte/gekleurde PVC-toplaag kan COROPOL magneetfolie ook met whiteboardfolie gelamineerd worden. De flexibele magneetfolie kan bewerkt worden met een schaar, slagschaar of stanleymes maar kan ook met bandstaal gestanst worden. De mogelijkheden voor het bedrukken varieert van zeefdruk en digitaaldruk tot aan tampondruk. Ook thermotransferdruk is een optie voor het bedrukken van COROPOL magneetfolie. COROPOL magneetfolie is tevens verkrijgbaar in een zelfklevende uitvoering en heeft dan de naam COROSTIC. Door middel van COROSTIC zelfklevende magneetfolie kan van bijna iedere ondergrond tot een hechtoppervlak voor ferro magnetische folie of kleine ijzeren onderdelen worden. De niet-magnetische zijde is voorzien van een hoogwaardige lijm en is net als de COROPOL magneetfolie verkrijgbaar in verschillende sterktes en diktes. COROSTIC heeft dezelfde voortreffelijke eigenschappen als COROPOL magneetfolie. 

Productgroepen:
Rechtstreeks van de fabrikant
Gratis versturen*
* vanaf € 250,00 (NL + BE)
Snelle afwikkeling
Info en advies
Tel: 0252-412842